Panica, mama examenelor promovate

Sunt sigură că ai căutat cel puțin o dată „cum să înveți 100 de pagini într-o zi” sau „alternativă pentru pastila din Limitless care se găsește la Plafar”. Majoritatea tehnicilor pentru a memora mai ușor tonele de informații nu fac minuni, iar suplimentele care promit marea cu sarea sunt, de fapt, apă de ploaie.

Din păcate, nici dacă dormi cu suporturile de curs sub pernă nu te trezești mai deștept, iar dacă te pui cu burta pe carte la propriu n-o să primești înțelepciune printr-un cordon ombilical invizibil, ci doar sprâncene ridicate din partea colegilor de cameră. Din moment ce e deja mijlocul lui decembrie și citești rândurile astea cu interes, presupun că nu are sens să-ți spun că metoda ideală e pregătirea aia constantă, din timpul semestrului.

Există totuși ceva ce poate să te țină treaz și să se joace cu dimensiunea pupilelor tale, ceva care își bagă p…iciorul în limitele pe care credeai că le ai și te transformă într-un aspirator de noțiuni complicate. E mama notelor de trecere și nu numai. E ea… P-A-N-I-C-A. Vine în ianuarie.

Până atunci…

*își drege vocea*

It’s beginning to look a lot like Christmaaas!

Leave a Comment