Update la 2 noaptea

Am lăsat articole suspendate și am promis că revin cu postări scurte care n-au mai apărut, dar acum, la 2 noaptea, după ce m-am zvârcolit în patul cu așternuturi mult prea calde, am decis să mai scriu. Nu promit coerență, că-s trează de la 6 jumate. 
Ce să vă zic… tot despre examenu’ vieții. M-am apucat de repetat materiile de suficient de mult timp încât să conving pe cineva că-s doxă, însă în realitate repetatul ăla a fost o lălăială tristă. De aproape o lună m-a cuprins cu adevărat febra învățatului. Asta ca să nu zic că mi-a intrat morcovu’ în fund. Cu tot cu iepure. Paradoxal, mă face să mă simt bine. Nu-i cea mai fericită comparație, observ. 
Mi-am dat seama că vara trecută a fost o glumă, că am învățat puțin și prost. Nu știu care va fi rezultatul anul ăsta, dar vreau să fiu măcar mulțumită de felul în care am tratat examenul. Pentru asta merg zilnic într-o sală din facultate (n-am aer condiționat acasă) în care mai învață câteva suflete. Partea bună acolo e că te simți prost dacă faci altceva, din moment ce toată lumea rupe cărțile. Partea proastă e că ușa se închide și se deschide, parchetul scârțâie, mai cade câte un cod sau un creion și te pișcă țânțarii. Zgomotul de fundal se rezolvă cu dopuri de urechi. 
Evit să spun că e obositor programul, că mă gândesc la colegul meu, care învață acolo de la 8 la 22, apoi mă gândesc la unii stagiari care lucrează chiar mai mult de atât. În plus, nu e ca și cum sunt supusă vreunei măsuri restrictive de libertate.
Într-un fel, chiar dacă fac comentarii răutăcioase cu privire la pozele voastre din vacanță, nu sunt invidioasă cu adevărat (ei, nu!). Investesc timpul acum ca să nu îmi mai doresc să crape tavanul la examen și să curgă de acolo norocul prostului.
Gata, mi-e somn. Spor să aveți în orice faceți! 

3 thoughts on “Update la 2 noaptea

  1. Deoarece intentionez sa sustin si eu examenul de admitere in profesie in 2016 te rog sa-mi spui si mie cam din ce luna ai inceput sa inveti? Anul trecut am incercat dar am invatat doar din luna august (am si job full time). Si apropos in perioada aceasta ai lucrat? Cum ai reusit sa imbini cele 8-9-10 ore de job cu invatatul?

Leave a Comment