6000 de motive

De curând am depășit borna de 6000 de aprecieri la pagina blogului. Mii de suflete care, la un moment dat, au găsit pagina asta și le-a plăcut. Au apăsat pe un buton pe care scrie like. Nu e mare chestie. Chiar nu e. Unii n-au mai verificat-o, alții o studiază din când în când și râd. Cu mine sau de mine. Nu contează, e sănătos să râzi. 
Pentru mine, sunt peste 6000 de motive să scriu în continuare despre tot ce mi se întâmplă sau se întâmplă în jurul meu. Recunosc că fac parte din categoria celor care împărtășesc informații personale mai mult decât e cazul ori… hai să spunem mai mult decât alții. Nu știu care-i treaba, poate nu m-au băgat ai mei în seamă prea mult când eram mică (glumesc, cred că e opusul). Cert e că fiecare are locul și rolul lui pe lumea asta, așa că eu mi-am găsit un public, un grup de oameni cărora le scriu cu drag, deși pe majoritatea nu-i cunosc. Nici nu contează. Mi-e de ajuns să știu că-i fac să nu se simtă singuri, că se regăsesc în experiențele mele, că le pun un zâmbet pe fețe când poate au mare nevoie. Și, evident (ca să nu fiu ipocrită), nevoia mea de atenție e satisfăcută. Win-win. Wink wink. 
Gata discursul, hai înapoi la-nvățat…

4 thoughts on “6000 de motive

 1. Felicitari pentru cele 6000 de aprecieri!
  Se poate munci in timpul facultatii de Drept, ma refer la un job part-time? sau nu se poate face fata si cu invatatul si cu un job? As vrea sa aflu parerea ta.
  Keep up the good work! 😀

 2. Bună! Cu ocazia celor 6000 de aprecieri, aș vrea și eu să te felicit, atât pentru ceea ce scrii aici pe blog, cât și pentru carte (chiar dacă nu am reușit încă să o citesc, promit că o voi face cât mai curând)! Eu acum trec în clasa a XII-a și m-am decis de un an să dau la Drept. Am descoperit din întâmplare blogul tău și de atunci intru mereu să văd ce mai postezi, pentru că articolele tale prezintă Dreptul într-o manieră mult mai plăcută (și chiar mai amuzantă!) decât pare la prima vedere. De fiecare dată când am temeri (da, în perioada asta am destul de multe când vine vorba de facultate), citesc câte o postare mai veche de-a ta și mă simt oarecum mai bine, pentru că îmi dau seama că nu sunt singura care a trecut prin aceste emoții.
  Încă o dată felicitări, spor la învățat și mult succes în continuare!
  Irina.

 3. Se poate munci part-time, deși nu recomand. Oricum majoritatea studenților învață pentru examene doar în sesiune, însă e păcat să pierzi ocazia de a fi foarte bun încă din facultate, iar pentru a fi foarte bun indicat e să-nveți tot anul 🙂

Leave a Comment