Cuvânt înapoi

De ce am decis să-mi fac blog?

Dau la drept, am căutat un blog asemănător şi nu am găsit nimic (există şi posibilitatea să nu fi căutat suficient de bine). Mi-aş fi dorit să am acces la diverse informaţii suplimentare în timpul anului, să aflu cu ce se mănâncă facultatea asta de la cineva care suferă în sesiune şi îşi expune frustrările şi satisfacţiile pe un rahat de blog. Yep, sper să fac eu asta.

Îmi pare rău că nu l-am făcut mai devreme. Mi-e imposibil să îmi amintesc tot ce am întâmpinat în decursul unui an în care am fost aspiranta unui loc la buget. Ceea ce pot spune sincer e că nu m-am stresat cât ar fi trebuit, dar nici nu am avut momente în care să regret alegerea facută.
Nu, nu visez să dau la drept de când nevoile fiziologice încă aveau ca destinaţie propriu-mi corp (de când încă mă pişam pe mine). Mai sunt d-ăştia, “Frate, eu am ştiut ce vreau să fac de când m-am născut”. Da, primele cuvinte rostite au fost “Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării “. Good for you, man! Mi-e greu să spun de ce am optat pentru facultatea asta, nici nu-mi amintesc. Stiu doar că am luat decizia cândva pe la sfârşitul clasei a XI-a. Ne luptam deja cu temperaturile de peste 30 de grade. Poate mai târziu găsesc un motiv inteligent şi-l scriu.
Sunt din provincie – double trouble: admitere+cazare. Întotdeauna m-au fascinat oraşele mari, eu locuind într-unul pe care-l parcurgi pe jos în aproximativ 1 ora jumate, hai 2. Când mergeam la mare cu ai mei, treceam noaptea prin Bucureşti şi îi rugam sa ma trezească pentru a vedea oraşul. Lame…
În curând totul se va termina…sau va începe, depinde cum priveşti lucrurile. 😀

 

12 thoughts on “Cuvânt înapoi

  1. da,stiu ce simti prin "Întotdeauna m-au fascinat oraşele mari, eu locuind într-unul pe care-l parcurgi pe jos în aproximativ 1 ora jumate, hai 2. " …abia astept sa scap! :))
    imi place blogul tau si o sa mai citesc 😀

  2. Hei:)In primul rand vroiam sa iti spun ca blogul tau este foarte folositor multor persoane care aspira la un loc la Fac. de Drept(inclusiv eu).Unde esti la facultate,in Bucuresti?Probabil ai scris aici pe blog,insa nu am apucat sa citesc chiar toate posturile.

  3. Da, sunt studenta la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Ma bucur ca imi consideri blogul util. Asa cum am mai mentionat, si mie mi-ar fi placut sa citesc ceva asemanator pe vremea cand eram doar aspiranta unui loc la facultatea aceasta. Mult succes!

  4. Mă regăsesc în tot, dar absolut tot ce ai scris în acest post. de la jurnalism până la drept, unde în cele din urmă am decis să dau admitere. Am descoperit recent blogul tău și îmi place foarte mult! Cu siguranță îl voi citi cu regularitate!

Leave a Comment