Ză plan (2)

A doua săptămână de când mi-am propus să fac niște schimbări s-a încheiat duminică. Greu, mămăiță, greu…

De data asta, am văzut două documentare și jumătate și am citit mai puțin de 100 de pagini dintr-o carte pe care încă n-am terminat-o (bravo, Raluca, ești veriga slabă din lanțul oamenilor care citesc). Să mai zic că nici măcar n-am mai făcut o listă cu meniul pentru fiecare zi, cum visam (cai verzi pe pereți)? Se întâmplă totuși și lucruri bune. Am câteva proiecte noi despre care încă nu vreau să dau mai multe detalii, dar care cresc puțin câte puțin și care se hrănesc cu timp și energie. Am încercat să le dau niște covrigi și o sana în schimbul timpului, da’ m-au refuzat politicos. De fapt, au zis să mă duc de unde am venit. Data viitoare o să încerc cu țigări și Cola, poate am mai mult succes.

Spre finalul săptămânii mi-am dat seama că dac-aștept să vină iar ziua de luni ca să fie bine și să nu fie rău, o să fie rău (alte vorbe de înrămat). Așa că VINERI m-am trezit la 6:00 pentru un workout intens… și mi-am dat seama că nu sunt în stare să fac nici măcar o flotare din genunchi. Efectiv cad ca o mămăligă când mă apropii de podea și stau acolo împrăștiată, gândindu-mă cât de mișto ar fi să am o pernă pufoasă sub obraz. Da’ poate nu e rău. Dacă fierbi destul o mămăligă, n-o tai nici cu un cuțit, deci tre’ să mă țin de treabă. Mi-a fost un somn în ziua aia de simțeam că pic ca polenta. După câteva exerciții chinuite și o alergare de 6 km cu o seară înainte, am avut febră musculară 4 zile. Bine, încă am, dar nu interesează pe nimeni. Și nici n-ar trebui.

Deci cum merge ză plan? Dezastruos. Să-mi bag timpu’ în el de plan. Dar mă mint că poate și monitorizarea asta mă ajută să văd la ce activități aș putea renunța pentru a face loc celor importante. Începe s-alerge prin mintea mea gândul că o să mă reapuc de alergat pe bune. Încep să aspir la ideea c-o să dau cu aspiratorul prin viața mea și o să scap de obiceiurile proaste.

Care a fost primul gând când a sunat alarma la 6 dimineața ieri, luni, 15 mai 2017?

njfildfnfdshgdnvodnhgbklsnvosncviodlnjudnvsolcdnvssf!!!

Mai trebuie fiartă mămăliga.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Leave a Comment