Doar pe 9 mai ai 40% reducere la Jurnalul unei studente la drept

Editura Solomon oferă o reducere de 40% la achiziționarea unui Jurnal. Oferta e valabilă doar pentru comenzile plasate în data de 9 mai 2017.

Descrierea oficială:

Cuvintele sunt mijlocul de transport cu care te voi trimite într-o călătorie în timp: vei păși cu emoție pe treptele Facultății de Drept a Universității din București pentru înscriere și, odată admis, vei urmări dansul neuronilor studenților, care joacă Ciuleandra la fiecare seminar, vei bâjbâi prin întunericul nopților albe dinaintea examenelor și te vei plimba pe drumul pavat cu îndoieli, speranță și extaz.

Fie că ești licean și vrei să afli dacă ți se potrivește dreptul, fie că ești deja student și îți dorești să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, cartea asta e pentru tine. În aceeași măsură, cei ce au absolvit facultatea își pot aminti cu drag de perioada studenției, când simți că ești centrul Universului, iar grijile mărunte par de dimensiunea unor planete.

Descoperă toate gândurile, experienţele studențești, dorinţele, metodele de procrastinare, nisipul din Vamă şi sesiunile psihedelice din cei patru ani de facultate, presărate cu o tentativă de umor și sinceritate în formă continuată.

Impresii ale cititorilor:

mai multe pe pagina de Facebook a cărții

Informații utile:

🍀Prețul de copertă este de 43 de lei. Dacă plasați comanda pe 9 mai, prețul final e 25,80 lei;
🚚 Cartea ajunge prin curier (7,74 lei în București, 15,35 lei în restul orașelor) în cel mult 48 de ore;
🎁 Dacă vreți să faceți Jurnalul cadou, puteți preciza în formularul de comandă pentru cine e și îi scriu o dedicație frumoasă.

Formularul de comanda: http://editurasolomon.ro/dd-product/jurnalul-unei-studente-la-drept/
…sau comandă mâine direct la telefon/WhatsApp 0725.356.750 ori la email office@editurasolomon.ro

Moment publicitar încheiat.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Leave a Comment