Ne mărim echipa!

Cine suntem noi

Editura Solomon a fost înființată în primăvara anului 2014, din dorința de a ne aduce contribuția la formarea profesională a juriștilor prin cărți valoroase. Lucrăm intens la structuri noi, cu care sperăm să surprindem publicul, pe lângă formatele clasice de carte.

În biroul nostru din zona Bucureștii Noi plutește în fiecare dimineață o aromă puternică de cafea, care vine întotdeauna la pachet cu foarte multe idei, motivație și energie. Suntem o echipă tânără, veselă, inspirată de o misiune comună: aceea de a oferi pieței juridice produse inovatoare, care să răspundă nevoilor acesteia.

Pe cine căutăm

Dacă te provoci constant să faci lucrurile cât mai eficient și isteț, îți face plăcere să comunici, ești responsabil și atent la detalii, ai șanse mari să-ți găsești locul în echipa noastră! Căutăm un student sau absolvent dornic de a acumula experiență în domeniul vânzărilor, optimist și descurcăreț, care să ne bucure cu prezența sa 8 ore pe zi.

Atribuții:

  • vei prelua comenzile telefonice și vei răspunde prietenos la mailuri;
  • vei întocmi facturi;
  • vei pregăti cărțile pentru livrare;
  • vei păstra o relație bună cu firma de curierat cu care colaborăm, pentru ca toți clienții noștri să primească la timp și în cele mai bune condiții coletele;
  • vei păstra legătura, de asemenea, cu librăriile cu care colaborăm.

Ce oferim

În schimbul celor 8 ore pe care ni le vei dărui zilnic, noi îți oferim, pe lângă salariu și bonuri de masă, un mediu de lucru vesel, unde să vii cu plăcere în fiecare dimineață și care nu-ți dă motive să postezi pe Facebook mesaje nu tocmai frumoase la adresa zilelor de luni. Nu e necesar să ai experiență. Te vom învăța cu drag tot ce ai nevoie să știi. În plus, avem grijă să nu rămâi fără energie, punându-ți la dispoziție câtă cafea poftești.

Crezi că te potrivești în echipa noastră? Trimite-ne C.V.-ul tău la office@editurasolomon.ro și noi te vom contacta. Anunțul expiră pe 20 decembrie.

Chiar dacă nu ești interesat de job, dă un share pentru prietenii, verișorii sau vecinii tăi care-și caută un job full-time și, cine știe, poate primești o cană de vin fiert la finalul procesului de recrutare. 😀

Ne găsești aici: www.editurasolomon.ro

și pe Facebook: www.facebook.com/editurasolomon/

Leave a Comment