Unde mai porți rochia de la balul de absolvire?

Sâmbăta asta am participat la nunta unei prietene. Am dansat, am devorat juma’ de candy bar și aproape am vărsat o lacrimă la dansul mirilor. Și mai emoționant a fost însă momentul în care am primit invitația la nuntă, pentru că am realizat că ÎN SFÂRȘIT mai am la ce să port cârpa aia în legătură cu care se isterizează toate fetele la sfârșitul facultății: rochia de la balul de absolvire.

Lucrul ăsta m-a făcut să mă întreb unde aș putea să o mai port vreodată, așa că am venit cu următoarele idei:

La o altă nuntă

Ceea ce ridică o problemă importantă: lumea o să creadă că n-ai alte rochii, din moment ce-o porți doar pe aia. Dacă ești ca mine, cel mai probabil au dreptate. E singura rochie lungă de ocazie pe care o ai în dulap. Și dacă îți iei alta, o să ai două rochii lungi cu care ocupi locul în dulap și pe care le mai poți purta de cel mult două ori. Vine și a treia, hai și a patra. La un moment dat, ar trebui să le arunci sau să le vinzi pe primele ca să le faci loc celorlalte, pentru că cică e aiurea s-o porți pe aceeași la atâtea evenimente. De bărbați nu zice nimeni nimic dacă poartă același costum. Concluzia e că mai bine-ți cumperi un penis.

La un alt bal de absolvire

Știi cum se zice: omul, cât trăiește, învață. Sigur pentru situația asta delicată a fost inventată expresia. Dacă nu vrei să-ți mai pierzi 4 ani din viață făcând o altă facultate, poți merge la balul altcuiva. Uite așa, doar ca să mai scoți rochia din dulap. Ba ai putea chiar ca-n fiecare an să mergi la câte un bal de absolvire, până consideri că ți-ai scos banii. Sau ai putea deveni un wedding crasher. Your choice.

La o gală

Partea proastă e că sunt șanse mici să participi la o gală în viitorul apropiat, că nu e ca și cum se-ngrămădește lumea să ne invite. Ce înseamnă asta? Că s-ar putea să te îngrași până vei fi invitată și va trebui să-ți iei altă rochie oricum. Dacă rămâi la aceleași dimensiuni, e posibil să nu mai fie la modă. Dacă e una care nu prea se demodează, sigur îi vei găsi tu un defect a.k.a. un pretext să cumperi alta. C-așa suntem noi, ne complicăm existența.

pepe prom dress

 

Leave a Comment