#cartemartisor

Aruncați o privire aici pentru a afla cum să primiți cadou un mărțișor diferit: o carte!

Începând de astăzi, 1 martie, până în data de 8, puteți câștiga, la alegere, una dintre cărțile Editurii Solomon. Tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii editurii și share postării în care este anunțat concursul, folosind hashtag-ul ‪#‎cartemartisor‬ si menționând exemplarul dorit (postarea trebuie să fie publică). La finalul fiecărei zile vom selecta aleatoriu câștigătorul.

carti Editura Solomon

În ordinea intrării în concurs, fiecare participant valabil înscris (care a dat like paginii, a dat share postării și a menționat hashtag-ul și titlul cărții dorite) va primi un număr. Noi vom folosi random.org pentru a selecta un număr de la 1 la x (numărul celor care au share-uit postarea), vom vedea care este participantul norocos și îl vom anunța. După ce ne furnizează toate datele necesare, îi trimitem cartea a doua zi, prin curier.

A doua zi după anunțarea câștigătorului, vom lua în considerare și share-urile din zilele precedente, dar o persoană necâștigătoare își poate mări șansele, participând de mai multe ori (un singur share pe zi) în cele 8 zile de concurs.

Succes!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Leave a Comment