Interviuri

Întotdeauna m-au fascinat interviurile. Culmea, mereu mi-am dorit mai mult să fiu eu cea care adresează întrebările. Dorința asta mi s-a îndeplinit acum câțiva ani, iar de curând am acordat și eu, la rându-mi, două interviuri. M-am gândit să fac o listă în care puteți găsi contribuția mea în calitate de intervievator, pentru că majoritatea nu se găsesc pe blog.

1. Interviul cu un student care avea 10 pe linie

Dacă nu mă înșel, a fost primul meu interviu și probabil cel la care m-am distrat cel mai mult, pentru că studentul respectiv era prietenul meu. Suntem împreună și acum, însă între timp am terminat facultatea și el a devenit avocat. Genul ăla de umor cretin de liceu nu a dispărut, în ciuda maturizării pe alte planuri.
Domnului Lovin îi plac motoarele. Atât mi s-a spus. Eu nu mă pricep la motoare, m-am gândit. Ce-a ieșit, citiți mai sus. 
A fost prima oară când am auzit despre un Boutique Law Firm, deci am învățat și eu ceva nou. De asemenea, a fost realizat și un material video în care mi se aude și mie vocea suavă. Not. 
Un interviu interesant despre două curse: semi-maratonul și avocatura. M-am simțit ca peștele-n apă pentru că am avut ocazia să găsesc asemănările dintre cele două și să folosesc figuri de stil ca să le scot în evidență.
Cu Andrea Chiș, care este și profesor universitar, am vorbit despre dreptul de a ne bucura de viață și despre faptul că între profesia de magistrat și pasiuni precum motociclismul, parașutismul și snowboarding-ul nu există incompatibilitate. 
Recunosc că e unul dintre interviurile mele preferate, pentru că Natalia e o femeie deosebită, pe care am îndrăgit-o din prima clipă. Dacă vrei să știi mai multe despre cum e să nu dai doi bani pe bani și să-ți dedici timpul liber voluntariatului, merită citit.
Un interviu fără miros de diplome și titluri, ci de mâncare, pentru că am vorbit despre timp liber, priorități și gastronomie.
Ar mai fi câteva, dar cred că v-am dat destul de citit. O să las pentru posteritate și cele două interviuri în care am fost pusă în postura de intervievat.
Am fost întrebată despre blog, carte, evoluția mea și cele mai frumoase experiențe pe care mi le-a adus statutul de blogger.
Am vorbit cu loierii despre Oscarul juridic pentru filme fictive, reacțiile publicului la Jurnalul unei studente la drept, cum am fost aproape de a-mi omorî bunica, despre cosmonauți în drept, dedicații pentru extratereștri și proiecte viitoare. 
Cam atât deocamdată. *voce de prezentator* Vă mulțumesc pentru atenție, o zi bună!

Leave a Comment