90-60-90

Despre relaţia mea specială cu sedentarismul am mai scris. Având în vedere că-n ultima postare m-am certat cu lamentările şi am promis că voi scrie şi altceva, azi vă povestesc despre experienţa mea cu sala.
În afară de orele de sport din anul II şi câteva ture de Izvor alergate (având limba scoasă de-un cot), nu m-am lipsit de lipsa de mişcare…până recent, mai exact până pe 10 martie. Ceea ce s-a întâmplat atunci a fost că sfântul spirit al mişcării s-a pogorât dintr-o altă dimensiune şi mi-a şoptit că dacă îmi doresc dimensiuni 90-60-90 trebuie să stau de vorbă cu peştişorul de aur. Ok, nu asta s-a întâmplat. De fapt, o prietenă mi-a spus că ea merge la o sală din asta ieftină din cartier şi că e mişto. 
Ce înseamnă sală ieftină? Vreo 50 de lei pentru 8 şedinţe în cazul ăsta. Şedinţe de ce? De…acces la o sală cu bărbaţi cu muşchi şi burtă care mai mult stau pe lângă aparate, vorbind lăudându-se. Asta înseamnă aparate libere tot timpul. Şi doar rock pe fundal. Ce-ţi poţi dori mai mult? M-am dus. La prima şedinţă m-am uitat la aparatele alea ca la nişte OZN-uri care îţi sorb energia. După ce am învăţat cum se folosesc, era să leşin. Da, s-a dovedit a fi adevărată partea cu energia. După 1 oră jumate de exerciţii pentru toate grupele de muşchi, m-am urcat pe bandă pentru ultima jumătate de oră (da, mi s-a părut mie inteligent să-mi dau sufletul vreo 2 ore…pentru început). Deci prima şedinţă s-a încheiat cu negru în faţa ochilor în ultimele minute pe bandă. 
Pe 10 aprilie îmi expiră primul abonament. Încă mai am câteva şedinţe de bifat. Partea bună e că nu m-am aşteptat să se vadă vreo diferenţă. Pentru că nu se vede. În schimb, nu mai risc să cad din picioare dacă-mi dai o ganteră de-un kil. I call that progress!
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “90-60-90

  1. Te referi la masa musculară? De slăbit, nu vreau să slăbesc. Ştiu că e foarte importantă şi alimentaţia, dar nu ştiu cât m-aş putea controla în privinţa asta (nu c-aş mânca porcării, doar că mănânc numai când mi-e foame şi doar ce am poftă). Ştiu că mai e şi teoria aia că e bine să-ţi asculţi corpul, că ştie el mai bine de ce anume ai nevoie, dar cred că asta e valabilă după o detoxifiere, altfel e posibil să te trezeşti că îţi cere corpul numai ciocolată.

Leave a Comment