Prizonieri în cinematograf

Ar fi fost interesant să povestesc despre cum am rămas peste noapte într-un cinematograf și am mâncat resturile de popcorn și nachos de pe jos ca să supraviețuiesc până dimineața…dar asta nu s-a întâmplat, așa că…

Aseară am mers în Plaza să văd Prisoners pentru că are notă mare pe IMDb, pentru că miercurea e Orange film, deși eu nu-s pe Orange, și pentru că e bine pentru sufletul tău și pentru umanitate să plătești din când în când ca să vezi un film. Rezervare, bilete luate la timp, la 21:45 eu și încă 3 persoane așteptam cuminți să înceapă filmulețu’…ca să fim impresionați, să avem ce să comentăm până acasă și să visăm frumos noaptea. Toate bune și frumoase.

Am avut proasta inspirație să mă așez la capătul mini-cârdului, astfel încât lângă mine era un tip care avea mod enervant de a-și mânca popcornul. Ok, de fapt îl mânca pur și simplu, dar eu nu-mi mai cumpărasem și îmi făcea poftă. E cel mai enervant mod. Totuși, acțiunea filmului mi-a furat cu totul concentrarea, până când…omul a terminat de mâncat și a început să comenteze. Ah, sigur ăla le-a omorât pe fete. Ce film de căcat, e evident din prima jumătate de oră…15 minute mai târziu: Mă rog, de fapt sigur ăsta despre care au aflat acum le-a răpit….15 minute mai târziu: Și acum o să-l tortureze pe ăla până moare și dup-aia se află că…sfârșitul filmului: Sigur fluieră ăla și arată familia fericită și…și nu au arătat familia fericită. Filmul s-a terminat brusc, parcă special ca să-i facă-n ciudă. Cine-mi dă mie banii înapoi acum, că am văzut porcăria asta?

Filmul a fost genial, din punctul meu de vedere. Îl recomand. Uitați-vă la trailer înainte, gândiți-vă dacă sunteți dispuși să dați averea de 10 lei și un pic, închideți gura și căscați ochii la film.

Leave a Comment